Ραγδαίες εξελίξεις στο ΣτΕ με αφορμή τις τηλεοπτικές άδειες

382

Ανατροπές στο ΣτΕ μετά την απόφαση του Προέδρου του ανωτάτου δικαστηρίου Νίκου Σακελλαρόπουλου, να ματαιώσει την πρώτη κρίσιμη διάσκεψη για τις τηλεοπτικές άδειες, μετά την ένταση και τις διαφωνίες που υπήρξαν με το καλημέρα της συνεδρίασης.

Πριν από λίγο έγινε γνωστή η παραίτηση  δύο μελών της Ενωσης Δικαστών του ΣτΕ, με επιστολές ράπισμα σε βάρος της απόφασης του προέδρου, ενώ στρέφονται και σε βάρος συναδέλφων τους (σ.σ. μελών της ίδιας ένωσης) οι οποίοι με ανακοίνωσή τους τάχθηκαν με το μέρος του προέδρου.

Στην επιστολή παραίτησής τους οι δύο αντιπρόεδροι χαρακτηρίζουν μέγα ατόπημα την ανακοίνωση της ένωσης του ΣτΕ καθώς όπως λένε δημιούργησε την εντύπωση στους πολίτες ότι ομιλεί το σύνολο του σώματος του ΣτΕ κάτι που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Οι δύο αντιπρόεδροι κ.κ. Χρήστος Ράμμος και Αικατερίνη Σακελλαροπούλου σημειώνουν μάλιστα με νόημα ότι η ματαίωση της επίμαχης διάσκεψης αποτελεί «αρνησιδικία».

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια