Ραγδαία επιδείνωση του καιρού – Θα το στρώσει και στην Αττική

549

Ραγδαία μεταβολή θα παρουσιάσει από σήμερα ο καιρός, με κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις, οι οποίες από τις νυχτερινές ώρες θα επεκταθούν και στα πεδινά.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι μετεωρολόγοι εκτιμούν ότι θα το στρώσει ακόμη και στο Σύνταγμα, ενώ κάνουν λόγο για «ιστορικό» χιονιά. Όσον αφορά για σήμερα ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση από τα βόρεια με κύρια χαρακτηριστικά τις χιονοπτώσεις σε ορεινές, ημιορεινές περιοχές και βαθμιαία σε πεδινές περιοχές κυρίως της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στην ανατολική νησιωτική χώρα ενώ οι άνεμοι θα είναι θυελλώδεις βοριάδες 7 με 8 και πιθανόν τοπικά 9 στο Ιόνιο και από αργά τη νύχτα και από τα βόρεια στο Αιγαίο.

Σημαντική θα είναι η πτώση της θερμοκρασίας ενώ παγετός θα εμφανιστεί κατά τόπους στα κεντρικά και τα βόρεια και θα είναι κατά τόπους ισχυρός τις πρωινές ώρες και τις βράδυνες ώρες.

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια