Ρήξεις συγκρούσεις ανατροπές (Φωτογραφίες)

631

Ίντριγκες και μαχαιρώματα με φόντο κανάλια, τράπεζες, «κανόνια» και μεγαλοοφειλέτες!

Πέρα από κάθε αμφιβολία, την ώρα τούτη έχει δημιουργηθεί στην «πιάτσα» ένα κλίμα εκρηκτικό, ένα περιβάλλον βαθιάς ανασφάλειας όπου κυριαρχεί η άποψη ότι σε όλα τα επίπεδα οδηγούμαστε σε ρήξεις, ανατροπές και ξεκαθαρίσματα λογαριασμών.

ΟΙ 10 (;) ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΓΙΑ 4 ΑΔΕΙΕΣ

 Το MEGA, το ντόμινο και οι φήμες για άδεια από τον Φ. Μπόμπολα

 

ImageHandler (1)

Στο τηλεοπτικό τοπίο όλα δείχνουν ότι το Μεγάλο Κανάλι οδηγείται σε αδιέξοδο και με βάση τις πληροφορίες που κυκλοφορούν δεν θα προλάβει τελικά να αποσπάσει την πολυπόθητη τραπεζική ενημερότητα προκειμένου να μετάσχει στον διαγωνισμό. Και αν τούτο δεν συμβεί, με την ευθύνη των τραπεζών που ούτως ή άλλως έπαιξαν σκληρό παιχνίδι στην περίπτωση του Τηλέτυπου, ενδεχομένως να υπάρξουν απρόβλεπτες συνέπειες τόσο όσον αφορά στον ΔΟΛ και στον ΠΗΓΑΣΟ, αλλά και στις θυγατρικές τους εταιρείες, ενώ για πρώτη φορά διαφαίνεται η οικογένεια Μπόμπολα να μένει χωρίς κανάλι. Εκτός εάν τελικά ο Φ. Μπόμπολας καταθέσει αίτηση για άδεια, ίσως μαζί με τον Δ. Μάρη!

 

Πρόταση-μαμούθ από Ευ. Μαρινάκη

ImageHandler (2)

Την ίδια ώρα, επισημοποιείται η στάση του κ. Μαρινάκη, ο οποίος κατά πληροφορίες θα υποβάλει αίτημα για άδεια μόνος του, χωρίς συνεταίρους, και μάλιστα με την πρόθεση η πρότασή του να συνοδεύεται από μεγάλο χρηματικό ποσόν, που θα καθορίσει εν πολλοίς το όριο των τιμών για την απόκτηση αδείας. Και οι καλά γνωρίζοντες λένε ότι ο Β. Μαρινάκης χτυπάει άδεια αποφασισμένος, κάτι που σημαίνει ότι θα την πάρει!

Ο Χρ. Καλογρίτσας και οι… λοιπές δυνάμεις!

 

ImageHandler (3)

Ένας ακόμη επιχειρηματίας που θα καταθέσει πρόταση για άδεια είναι ο εργολάβος Χρ. Καλογρίτσας, ο οποίος θεωρείται πρόσωπο αρεστό από το Μαξίμου και με γνωστές αριστερές καταβολές, αφού υπήρξε εκδότης της εφημερίδας «ΠΡΩΤΗ» και στενός φίλος του Χαρίλαου Φλωράκη. Οι πληροφορίες λένε πως ο κ. Καλογρίτσας θα κατέβει επικεφαλής σχήματος στο οποίο θα περιλαμβάνονται και άλλοι εκδότες ή επιχειρηματίες, πρόσωπα που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο κινούνται στον χώρο της ευρύτερης Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Σαββίδης και οι Αμερικάνοι

 

assets_LARGE_t_420_54322639

Είναι γεγονός ότι ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να αποκτήσει κανάλι, και μάλιστα σε συνδυασμό τόσο με τη δύναμη του ΠΑΟΚ, την οποία ήδη χρησιμοποιεί, όσο και με τις βλέψεις του να διεισδύσει ακόμη περισσότερο στην εγχώρια επιχειρηματική σκηνή, καθώς καλοβλέπει τα φιλέτα του Δημοσίου. Το ζήτημα είναι πως για τη συμμετοχή του έχει ανακύψει θέμα από τον αμερικανικό παράγοντα, καθώς οι υπερατλαντικοί μας σύμμαχοι δεν θέλουν να περάσει κανάλι στα χέρια των Ρώσων. Πάντως, είτε άμεσα είτε έμμεσα, ο Ι. Σαββίδης θα εμπλακεί.

 ANT1, ΣΚΑΪ, Alpha, «E»!

 

701608

Σε κάθε περίπτωση, στον διαγωνισμό θα κατέβουν και ο Θ. Κυριακού, και ο Δ. Κοντομηνάς, αλλά και οι Γ. Αλαφούζος και Φ. Βρυώνης! Μαζί με τους άλλους 4 που προαναφέραμε φτάνουμε ήδη στον αριθμό των 8 υποψηφίων για τις 4 άδειες, αριθμός που μπορεί να ανέβει ακόμη πιο πολύ, με βάση τις φήμες της τελευταίας στιγμής.

Ξένος σταθμός, Δ. Γιαννακόπουλος, Forthnet!

DIMITRIS-GIANNAKOPOULOS-3

Και τούτο διότι ακουγόταν πολύ τις τελευταίες μέρες ότι ο Δ. Γιαννακόπουλος ήθελε να συμμετάσχει στις εξελίξεις και να είναι παρών στην αλλαγή του τηλεοπτικού χάρτη. Ακόμη, ακούγεται εσχάτως ότι ξένος τηλεοπτικός σταθμός έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για συμμετοχή, ενώ λέγεται πως και η Forthnet-Nova θέλει να αποκτήσει άδεια τηλεοπτικού σταθμού.

Η ανώνυμη καταγγελία στην Εποπτεία για τη Forthnet

forthnet1402430010

Για την τελευταία πάντως έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ειδικά ο Γ. Αλαφούζος δεν θέλει να αποκτήσει άδεια, και μάλιστα ορισμένοι επισημαίνουν ότι προ ημερών εστάλη ανώνυμη επιστολή προς την Ευρωπαϊκή Εποπτεία των τραπεζών μέσα από την οποία καταγγέλλεται ότι η ρύθμιση μεταξύ ελληνικών τραπεζών και Forthnet ήταν χαριστική και αποσκοπούσε στο να δώσει στην εταιρεία το περιθώριο να συμμετάσχει στον διαγωνισμό. Οι ίδιοι κύκλοι επισημαίνουν ότι ειδικά το αφεντικό του ΣΚΑΪ προσπαθεί να ακυρωθεί η ρύθμιση της εταιρείας με τις τράπεζες και να μην κατορθώσει να πάρει τραπεζική ενημερότητα.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια