Πότε τελειώνει οριστικά το Game of Thrones

659

Η αμερικανική σειρά φαντασίας «Game of Thrones», η οποία προβάλλεται από το 2010 και αριθμεί εκατομμύρια θαυμαστές, θα ολοκληρωθεί το 2018.

Ο διευθυντής προγράμματος του αμερικανικού δικτύου HBO, Casey Bloys, επιβεβαίωσε το Σάββατο ότι η σειρά θα ολοκληρωθεί με το τέλος του 8ου τηλεοπτικού κύκλου.

Συγκεκριμένα, ο Bloys, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στο Μπέβερλι Χιλς, είπε ότι το πλάνο των παραγωγών David Benioff και D.B. Weiss είναι να ολοκληρωθεί η σειρά στους δύο επόμενους κύκλους, προσθέτοντας ότι εκείνος δεν θα έλεγε «όχι» σε μερικούς ακόμα.

Tο HBO είχε ήδη επιβεβαιώσει ότι ο έβδομος τηλεοπτικός κύκλος θα έχει επτά επεισόδια και όχι δέκα όπως οι προηγούμενοι. Ο διευθυντής προγράμματος του αμερικανικού δικτύου επιβεβαίωσε πως ο ερχόμενος κύκλος θα ξεκινήσει αργότερα από το αναμενόμενο, πραγματοποιώντας πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2017, δεδομένου ότι οι παραγωγοί θέλουν να περιμένουν μέχρι ο καιρός να είναι κατάλληλος.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια