ΠτΔ: «Να ξαναδούμε ορισμένα σημεία του προγράμματος και να διορθώσουμε τα λάθη»

731

Στην ανάγκη να επανεξεταστούν συγκεκριμένα σημεία του τρέχοντος προγράμματος και να διορθωθούν τα όποια λάθη στάθηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ολλανδική εφημερίδα «Het Financieele Dagblad», ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

«Οι Έλληνες έχουν κάνει τεράστιες θυσίες. Τώρα που η Ελλάδα εκπληρώνει πλήρως τις υποχρεώσεις της, πρέπει να ξαναδούμε ορισμένα σημεία του τρέχοντος προγράμματος και να διορθώσουμε τα λάθη», επισήμανε ο κ. Παυλόπουλος και εξήγησε πως τα λάθη αφορούν «κυρίως θέματα άμεσης ή έμμεσης φορολογίας, τα οποία έχουν προφανώς υφεσιακές επιπτώσεις».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έπειτα από πρόσκληση του βασιλιά Βίλεμ Αλεξάντερ της Ολλανδίας, ξεκινά διήμερη επίσκεψη στις Κάτω Χώρες. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του θα συναντηθεί με τον Ολλανδό πρωθυπουργό Μαρκ Ρούτε, ο οποίος μάλιστα θα παραθέσει δείπνο εργασίας προς τιμήν του κ. Παυλόπουλου, ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επισκεφθεί και το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια