Πρώτη προσφορά Βρυώνη ύψους 35 εκατ. ευρώ για τη μια τηλεοπτική άδεια!

1003

Η ιδιοκτησία του τηλεοπτικού σταθμού «Ε», αποφάσισε να ταράξει τα νερά! Με την επιστολή προς τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, και ενόψει της διενέργειας του διαγωνισμού για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας Φίλιππος Βρυώνης, πρότεινε 35 εκ. ευρώ για την απόκτηση της μιας εκ των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, που θα προκηρυχθούν με βάση τον σχετικό νόμο. Ως γνωστόν η τιμή εκκίνησης για την συμμετοχή στον σχετικό διαγωνισμό έχει προσδιοριστεί στα 3 εκ. ευρώ.

Ενώπιον των δικαστηρίων κατέθεσε, στο μεταξύ προδικαστική προσφυγή κατά της διαδικασίας χορήγησης των τηλεοπτικών αδειών, κοινοποιώντας την και προς την κυβέρνηση η Τηλέτυπος, δια χειρός του προέδρου της Σταύρου Ψυχάρη για την τιμή εκκίνησης του διαγωνισμού, όπως προκύπτει από ρεπορτάζ της “Εφημερίδας των Συντακτών”.

«Ο καθορισμός της τιμής εκκίνησης για καθεμία από τις τέσσερις (4) άδειες στο ύψος των τριών εκατομμυρίων ευρώ (3.000.000) καθιστά αδύνατη ή υπερβολικά δυσχερή την υποβολή προσφοράς εκ μέρους της Εταιρίας μας στην παραπάνω διαγωνιστική διαδικασία», αναφέρεται στο έγγραφο. Ο Στ. Ψυχάρης σημειώνει πως «η Εταιρία μας δεν είναι σε θέση να υποβάλει οικονομική προσφορά τουλάχιστον 3.000.000 ευρώ».

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια