ΠΡΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Κοντομηνάς – Καλογρίτσας!

Το deal κλείνει με την επιστροφή του αφεντικού του Alpha από την Αμερική! - O σημαντικός ρόλος των Τσέχων

596

 

Σε πολύ προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις μεταξύ Δ. Κοντομηνά και Χρ. Καλογρίτσα ως προς τη συμφωνία για το πάντρεμα της τηλεοπτικής άδειας που απέκτησε ο κατασκευαστής με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha του μεγαλοεπιχειρηματία, ο οποίος παρά την πρόταση των 61 εκατ. ευρώ δεν κατάφερε να πλειοδοτήσει στον διαγωνισμό. Με δεδομένο ότι η συμμαχία αυτή μπορεί να καταστήσει και τους δύο πολύ ισχυρούς, αλλά και με το γεγονός ότι οι δύο πλευρές είναι απόλυτα συμπληρωματικές και μπορεί «από αύριο το πρωί» να λειτουργήσει το νέο κανάλι με την επωνυμία Alpha στις εγκαταστάσεις του σταθμού και με το ήδη υπάρχον προσωπικό, όλα δείχνουν ότι πάμε για deal και οι καλά γνωρίζοντες λένε πως βρισκόμαστε ΠΡΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ! Βεβαίως, όλα θα ξεκαθαρίσουν οριστικά με την επιστροφή του Δ. Κοντομηνά από την Αμερική.

Ο κομβικός ρόλος των Τσέχων και πριν και μετά…

Σημαντικό ρόλο, πάντως, στην προώθηση του deal φέρονται να έχουν και οι Τσέχοι μέτοχοι του ΟΠΑΠ οι οποίοι αυτόνομα (όπως έχουν πράξει και σε άλλες επιχειρήσεις ή πιστωτικά ιδρύματα κατά το παρελθόν) και όχι μέσω του Οργανισμού έχουν εκφράσει την πρόθεση να μπουν στο σχήμα που θα προκύψει παρέχοντας κρίσιμη χρηματοδότηση. Ήδη οι πληροφορίες έλεγαν πώς η πρόταση Κοντομηνά έφθασε μέχρι τα 61 εκατ. ευρώ λόγω και της βοήθειας των Τσέχων, οι οποίοι δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς το ενδεχόμενο, εάν η συμφωνία Κοντομηνά – Καλογρίτσα ναυαγήσει, να στραφούν στον μεγαλοεργολάβο και να συμπορευτούν μαζί του. Πάντως, από την πλευρά Καλογρίτσα αναδεικνύεται η ευαισθησία ως προς το προσωπικό του Alpha και η διασφάλιση των θέσεων εργασίας του πρώτου ενημερωτικού σταθμού.

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια