Πολ Ράιαν: Κρατά αποστάσεις από τον Τραμπ σχετικά με την πρόταση για τους μετανάστες

770

Αποστάσεις κρατά ο Πολ Ράιαν από τον Υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων για τις προεδρικές εκλογές σχετικά με την πρόταση του τελευταίου για την αναστολή της εισροής μεταναστών από χώρες που συνδέονται με την «ισλαμική τρομοκρατία».

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων επισήμανε ότι «ο εξυπνότερος τρόπος» θα ήταν να ελέγχονται εξονυχιστικά οι επίδοξοι μετανάστες από χώρες της Μέσης Ανατολής. Υπενθύμισε επίσης ότι η Βουλή των Αντιπροσώπων είχε περάσει ένα νομοσχέδιο για να γίνουν πιο σκληροί οι περιορισμοί όσον αφορά τη χορήγηση βίζας. Ωστόσο, όπως είπε, η Γερουσία μπλόκαρε ένα άλλο μέτρο που θα ενίσχυε τους ελέγχους ασφαλείας.

Μάλιστα, ο Πολ Ράιαν ανέφερε: «Πρόκειται για έναν πόλεμο με το ριζοσπαστικό Ισλάμ. Δεν είναι πόλεμος με το Ισλάμ. Οι μουσουλμάνοι είναι εταίροι μας. Η μεγάλη, μεγάλη πλειοψηφία των μουσουλμάνων σε αυτή τη χώρα και σε όλον τον κόσμο είναι μετριοπαθής, είναι ειρηνική, είναι ανεκτική. Και έτσι, είναι από τους καλύτερους συμμάχους μας, από τις καλύτερες πηγές μας, στον αγώνα εναντίον της τρομοκρατίας του ριζοσπαστικού Ισλάμ».

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια