Πολάκης και εναντίον του δημοσιογράφου Παύλου Τσίμα

1091

Μετά τη δημοσιογράφο του Alpha, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιτέθηκε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook και στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ, Παύλο Τσίμα, για ένα σχόλιο που έκανε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού το βράδυ της Δευτέρας (12.09.2016).

«Ο κ. Πολάκης έχει το ακαταλόγιστο, το πρόβλημά μου δεν είναι ο κύριος Πολάκης, είναι ότι οι συνάδελφοί του στο υπουργικό συμβούλιο, όσο παραμένει θεωρούν συμβατή τη γλώσσα και την κουλτούρα της Χρυσής Αυγής σε μια δημοκρατική κυβέρνηση» ήταν το σχόλιο του γνωστού δημοσιογράφου.

Η «σύνδεση» με τη Χρυσή Αυγή ενόχλησε τον Παύλο Πολάκη, που για άλλη μια φορά, με το γνωστό του ύφος, «απάντησε» μέσω Facebook. Αργά το βράδυ έγραψε: «Ο ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΙΜΑΣ σχολιαστής πλέον στο ΣΚΑΕΙ (το κανάλι που μίλησε για συμμετοχή της «σοβαρής «Χρυσής Αυγής στην κυβέρνηση ) παρομοιάζει εμένα με Χρυσαυγίτη!!!!!!!!
ΤΕΛΟΣ: Η αγάπη για το ΧΡΗΜΑ, σε κάνει Παύλο Τσίμα
Ή αλλιώς μέχρι να πληρώσουν θα πάθουν ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ».

Δείτε το post

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια