Πολάκης για την Eldorado: Ή τηρεί τις προδιαγραφές, ή «ώρα καλή»

189

Με το γνωστό του ύφος στο προφίλ του στο Facebook και συμφωνώντας με τον Σύμβουλο Στρατηγικής του πρωθυπουργού Νίκου Καρανίκα, σχολίασε το βράδυ της Δευτέρας την απόφαση της καναδικής εταιρίας Eldorado Gold να αναστείλει τις επενδύσεις της στην Ελλάδα λόγω των κωλυσιεργιών της κυβέρνησης, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Ο κύριος Πολάκης απέδωσε την ανακοίνωση της Eldorado στην… κυβερνητική επιτυχία των τελευταίων ημερών, με την επίσκεψη Μακρόν και την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Πιάσε μια El Dorado γιατί μας έχει πάει μονότερμα ο Τσίπρας μια βδομάδα με Μακρόν και ΔΕΘ»!

Βέβαια ο κύριος Πολάκης δεν παραλείπει να «ξεκαθαρίσει» και να απειλήσει και πάλι με το γνωστό του ύφος που παραπέμπει σε αρχηγό συμμορίας περισσότερο παρά σε εκλεγμένο υπουργό πως «εμείς ΔΕΝ κάνουμε ντιλς άρα ΔΕΝ εκβιαζόμαστε… Η τηρεί τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές,η ώρα καλή...».

Ολόκληρη η ανάρτηση του υπουργού στο facebook
Πιάσε μια El Dorado γιατι μας εχει πάει μονότερμα ο Τσιπρας μια βδομάδα με Μακρον και ΔΕΘ …..
ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΔ!!!
Εμεις ΔΕΝ κάνουμε ντιλς αρα ΔΕΝ εκβιαζόμαστε ….
Η τηρεί τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές,η ώρα καλή …..

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια