Ποιο είναι το ακριβότερο iPhone της αγοράς; [pics]

407

Το ακριβότερο κινητό της Apple στον Ιστό, αυτή τη στιγμή, δεν είναι το iPhone 7 ή το 7 plus, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά ο «πρώτος πρόγονός τους»: το απαρχαιωμένο iPhone 2G.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα τηλέφωνα που χάνουν σταδιακά την αξία τους καθώς προχωρά η τεχνολογία, το αρχικό iPhone είναι τώρα πιο ακριβό από ποτέ.

Η συσκευή κυκλοφόρησε το 2007 και, έως τα μέσα του 2008 που διακόπηκε η παραγωγή του, υπολογίζεται πως πούλησε παγκοσμίως περί τα 6,1 εκατομμύρια κομμάτια. Το λογισμικό που τρέχει είναι τόσο «παλιό» που η Apple δεν το αποκαλούσε καν iOs.


Με την συντριπτική πλειοψηφία των iPhone 2Gs να έχουν είτε καταστραφεί είτε ανακυκλωθεί, η σπανιότητα του μοντέλου είναι αναμφισβήτητη με αποτέλεσμα αρκετοί συλλέκτες να είναι πρόθυμοι να δώσουν έως και 8.499 δολάρια για μία σφραγισμένη, στο κουτί της, συσκευή.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια