Ποινή φυλάκισης με αναστολή στο γιο του Σκουρλέτη

549

Φυλάκιση 14 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το Β’ Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών στο γιο του Πάνου Σκουρλέτη και σε τρία ακόμα άτομα για τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι την περασμένη εβδομάδα.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν για διατάραξη της κοινής ειρήνης και για άρνηση δακτυλοσκόπησης. Το δικαστήριο τους κήρυξε αθώους για τις κατηγορίες της απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικών και της διακεκριμένης φθοράς.

Οι κατηγορούμενοι στις απολογίες τους αρνήθηκαν τα αδικήματα που τους προσάπτονται ενώ ο γιος του υπουργού χαρακτήρισε δημόσια παρέμβαση την παρουσία τους έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής με αφορμή πρόσφατη εξόρμηση μελών της ΧΑ  που μοίραζαν υλικό το οποίο, όπως είπε, περιείχε ρατσιστικά σχόλια. Πρόσθεσε ακόμα πως δεν κρατούσε τίποτα στα χέρια και δεν χτύπησε κανέναν.

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια