Πλημμύρισε η Αθήνα από την καταιγίδα [pics & vid]

756

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας και νωρίς το πρωί στην Αττική.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρει σε tweet της, δέχθηκε 140 κλήσεις για άντληση υδάτων σε περιοχές της δυτικής Αττικής, αλλά και σε Κυψέλη, Πολύγωνο και Κάτω Πατήσια.

 

Πολλοί δρόμοι του Λεκανοπεδίου μετατράπηκαν σε ποτάμια, δέντρα έπεσαν, σπίτια και καταστήματα πλημμύρισαν, ενώ αναφέρθηκαν και περιπτώσεις στις οποίες οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να οδηγηθούν σε ασφαλές μέρος.

Νωρίς το πρωί έκλεισαν και σταθμοί του Μετρό, καθώς είχαν πλημμυρίσει.

Είκοσι συνεργεία της πυροσβεστικής με 45 άνδρες επιχειρούσαν ολόκληρη την νύχτα. Η  πυροσβεστική έχει δεχθεί 200 κλήσεις, κυρίως για αντλήσεις υδάτων, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Ανάλογη επιχείρηση έγινε και στο Μενίδι, όπου 3 άτομα είχαν εγκλωβιστεί σε ΙΧ, λόγω της έντονης βροχόπτωσης, στη συμβολή των οδών Καραμανλή και Αγ.Τριάδας.

Η πυροσβεστική δέχθηκε πολλές κλήσεις για απάντληση υδάτων στην Κυψέλη, το Πολύγωνο, και τα Κάτω Πατήσια, αλλά και σε περιοχές της Δυτικής Αττικής.

Η κατάσταση ήταν τέτοια, που ακόμη και στην Κυψέλη, η πυροσβεστική κλήθηκε για να απεγκλωβίσει άτομο που είχε εγκλωβιστεί σε ακινητοποιημένο ΙΧ στην οδό Ευελπίδων.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια