Πεδίο μάχης η Πατησίων χθες το βράδυ (pics+Video)

683

Κλεισμένοι μέσα στο Πολυτεχνείο χθες το βράδυ, ομάδα αντιεξουσιαστών μετέτρεψε την οδό Πατησίων σε «εμπόλεμη ζώνη». Οι νεαροί πετούσαν στις αστυνομικές δυνάμεις μολότοφ, πέτρες και ό,τι άλλο αντικείμενο έβρισκαν, μέσα από το πανεπιστημιακό ίδρυμα.

Οι αστυνομία έκανε χρήση χημικών προκειμένου να τους περιορίσει και να μην επεκταθούν τα επεισόδια σε ολόκληρη την περιοχή των Εξαρχείων. Η Πατησίων έκλεισε μέχρι τις 3:30 τα ξημερώματα ενώ οι κουκουλοφόροι, που κρύβονταν μέσα στο Πολυτεχνείο, έβαλαν φωτιά σε κάδους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες αστυνομικών οι αντιεξουσιαστές έριξαν δεκάδες βόμβες μολότοφ τις οποίες παραμένει άγνωστο αν τις είχαν ήδη μαζί τους όταν μπήκαν στο Πολυτεχνείο ή όχι.

Από τα επεισόδια συνελήφθησαν δύο νεαροί και οδηγήθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση ενώ μετά από σχεδόν πέντε ώρες κλεφτοπόλεμου το σκηνικό έλαβε τέλος.

pol1

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια