Παύεται ο Ισίδωρος Ντογιάκος από την Εισαγγελία Εφετών

603

Μετά την εκλογή του για δεύτερη φορά στο τιμόνι της Εισαγγελίας Εφετών ο Ισίδωρος Ντογιάκος βρίσκεται αντιμέτωπος με έκπτωση από το αξίωμά του αφού του επιδόθηκε η απόφαση από το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου.

Η επίδοση της απόφασης στον εισαγγελικό λειτουργό δημιουργεί νέα δεδομένα στο χώρο της Εισαγγελίας Εφετών,καθώς οι συνάδελφοί του εισαγγελείς τον επανεξέλεξαν στις πρόσφατες εκλογές της 17ης Σεπτεμβρίου και ενώ γνώριζαν ότι ήταν τιμωρημένος με ποινή στέρησης μισθού 40 ημερών, με αφορμή την κόντρα που είχε με την πρόεδρο του Αρείου Πάγου.

Ωστόσο,εκ του νόμου μετά την κοινοποίηση της απόφασης  του Πειθαρχικού  Συμβουλίου ο κ. Ντογιάκος είναι υποχρεωμένος να αποχωρήσει από τη θέση που μόλις ανέλαβε εκ νέου.  Δεύτερος σε ψήφους είχε έλθει ο εισαγγελέας Αντώνης Λιόγας ωστόσο μέχρι ώρας  παραμένει άγνωστο αν είναι εκείνος ο οποίος θα αντικαταστήσει τον κ. Ντογιάκο ή αν θα πρέπει να γίνουν εκ νέου εκλογές για τη θέση του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια