Παρασκηνιακές διαβουλεύσεις για Γιούρογκρουπ την Τρίτη [Βίντεο]!

774

Ιδιαίτερα έντονο παρασκήνιο βρίσκεται εξελίσσεται ανάμεσα στην Ε.Ε., το ΔΝΤ και την ελληνική κυβέρνηση για να αποφευχθεί ένα ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις, το οποίο θα τινάξει στον αέρα το ελληνικό πρόγραμμα και την κυβέρνηση.

Όλγα Γεροβασίλη: «Οι απαιτήσεις του ΔΝΤ υπονομεύουν»

Γίνονται συνεχείς προσπάθειες προκειμένου να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών, με σημαντικότερο εμπόδιο τη μορφή που θα έχουν τα μέτρα-ρεζέρβα και αν αυτά θα νομοθετηθούν προληπτικά. Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για διεξαγωγή έκτακτου Eurogroup την ερχόμενη Τρίτη.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ που επικαλείται υψηλόβαθμους Ευρωπαίους αξιωματούχους, η Κομισιόν εμφανίζεται ενοχλημένη για τις εξαιρετικά άκαμπτες θέσεις του ΔΝΤ σε σχέση με τα ελληνικά δημοσιονομικά ζητήματα. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα τις ίδιες πηγές που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, οι διαφορές με το ΔΝΤ θεωρούνται γεφυρώσιμες.

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια