Παραμύθια να τα τραγουδήσεις…

516

Πάντοτε συνιστά ευχάριστη είδηση το γεγονός ότι νέοι άνθρωποι πετυχαίνουν όμορφα πράγματα, εκπληρώνοντας όνειρα. Ένας νέος τραγουδοποιός,λοιπόν, κάνει την δυναμική πρώτη του εμφάνιση, με ένα CD που κυκλοφορεί από τη δισκογραφική «Καθρέφτης ήχων αληθινών».

«Αν δεν αντέχεις το λέοντα μικρή μου, ψάξε να βρεις παραμύθι με κύκνο»  Κι αυτό ακριβώς κάνει ο Βασίλης Παναγιωτίδης, τόσο στις ζωντανές του εμφανίσεις και όσο και στο προσωπικό του album. Δημιουργεί παραμύθια, μουσικές ιστορίες, τις ξετυλίγει, τις αφηγείται και τις μοιράζεται. Με έναν ιδιαίτερο και πολύ προσωπικό τρόπο. Γι’ αυτό ακριβώς και μέσα από τη φωνή του και τη μελωδικότητα της κάθε παράστασης και του κάθε τραγουδιού καταφέρνει να μεταδώσει όλη την ενέργεια και τη δύναμη που κρύβει μέσα της η μουσική. Και που μπορεί άλλοτε να είναι πιο ακουστική και άλλοτε πιο ηλεκτρική. Και άλλοτε να πατάει στην παράδοση με έναν μοναδικό τρόπο.10868201_10205393027001997_680855591678268202_n

Εξαιρετικός τραγουδιστής και ηθοποιός, από τους καλλιτέχνες που πραγματικά αξίζουν τον τίτλο, ο Βασίλης Παναγιωτίδης κυκλοφόρησε πρόσφατα το πρώτο του προσωπικό album με τίτλο «Η Αλίκη στη χώρα των Τραυμάτων» (με τη συμμετοχή της Μυρτώς Καμβυσίδη στο ομότιτλο) που περιλαμβάνει εννέα τραγούδια (όλα σε στίχους του Λουκά Τίθιου) . Την ενορχήστρωση και την παραγωγή υπογράφει ο ίδιος και μία πρώτη γεύση έχουμε ήδη πάρει με το Madam History, το πρώτο τραγούδι που έχει ακουστεί, ενώ ξεχωρίζει ήδη και «Του Μάγου το καπέλο».

02-1
Με την Μυρτώ Καμβυσίδη που συμμετέχει με το τραγούδι που έδωσε το τίτλο στο CD

Εννέα τραγούδια που έρχονται να σε πάρουν από το χέρι και να σου διηγηθούν μια ιστορία.

Στίχοι:Λουκάς Τίθιος

Μουσική: Βασίλης Παναγιωτίδης

Έπαιξαν οι μουσικοί:
Κωστής Στεφόπουλος – Φλογέρα
Βασίλης Παναγιωτόπουλος – Τύμπανα
Μαρίνος Τρανουδάκης – Νταούλι
Γιώργος Ρούλος – Ηλεκτρικό μπάσο
Μανόλης Λιανής – Ηλεκτρική κιθάρα,Φωνητικά
Γιώργος Νίκας – Γκάιντα

Ενορχήστρωση – Παραγωγή: Βασίλης Παναγιωτίδης
Ηχογράφηση – Επιμέλεια παραγωγής: Γιώτης Παρασκευαϊδης / AUX studio,Εξάρχεια
Μίξη – Mastering: Μιχάλης Σκαράκης – Γιώτης Παρασκευαϊδης / Studio 133,Ηλιούπολη
Art concept: Βασίλης Παναγιωτίδης – Manu Chaos

sdsds01Ο χορός του μοιρολάτρη
02 Ικάρου προσευχή
03Ο μελλοθάνατος και η μπαλαρίνα
04 Πορτρέτο
05 Η Αλίκη στη χώρα των τραυμάτων
06 Δόκανο
07 Του μάγου το καπέλο
08 Madam history
09 Του κυνηγού το χάλι

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια