Παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος του ΔΣ της Eurobank

432

Την παραίτησή του από τη θέση του αντιπροέδρου του διοικητικού συμβουλίου της Eurobank υπέβαλε ο Σπύρος Λορεντζιάδης, όπως ανακοίνωσε σήμερα η τράπεζα.

Ο κ. Λορεντζιάδης ανήκε στο έμψυχο δυναμικό της τράπεζας τα τελευταία εννέα χρόνια.

Διατελούσε επίσης, πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου αλλά και μέλος των Επιτροπών Κινδύνων, Αποδοχών και Υποψηφιοτήτων του δ.σ.

Η ανακοίνωση της Eurobank:

Η τράπεζα Eurobank Ergasias ανακοινώνει ότι, ύστερα από 9 χρόνια επιτυχούς παρουσίας στον Όμιλο Eurobank, ο κ. Σπύρος Λορεντζιάδης, αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της τράπεζας (Δ.Σ.), πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου και μέλος των Επιτροπών Κινδύνων, Αποδοχών και Υποψηφιοτήτων του Δ.Σ., υπέβαλε την παραίτησή του από τις ανωτέρω θέσεις, με ισχύ από την 3η Νοεμβρίου 2016. Η τράπεζα ευχαριστεί τον κ. Σπύρο Λορεντζιάδη για την πολύχρονη παρουσία του και την προσφορά του στον Όμιλο Eurobank.

Το επενδυτικό κοινό θα ενημερωθεί προσηκόντως για τις σχετικές αποφάσεις που θα λάβει το Δ.Σ..

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια