Παραιτήθηκε η Βασιλική Κατριβάνου. Ο Γιώργος Κυρίτσης παίρνει τη θέση της, στη Βουλή

455

Για πολιτικό και υπαρξιακό αδιέξοδο κάνει λόγο στην επιστολή παράιτησης της, η μέχρι χθες βουλευτής της Β’ Αθηνών Βασιλική Κατριβάνου, η οποία υπερψήφισε επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο, ωστόσο καταψήφισε τα άρθρα που αφορούν στο νέο υπερταμείο για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας και στη δημιουργία του δημοσιονομικού κόφτη. 
Η Βασιλική Κατριβάνου είχε εκφράσει τη διαφωνία της προς υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ ήδη από τέλος της προηγούμενης εβδομάδας ωστόσο δεν υπήρχε η αίσθηση πως θα καταψηφίσει.

Μεταξύ άλλων στην επιστολή παραίτησής της ανέφερε ότι «εφαρμόζουμε μέτρα και πολιτικές που έρχονται σε αντίθεση με τον πυρήνα των αξιών και της πολιτικής μας, ταυτόχρονα, όμως, αδυνατώ να σκεφτώ οποιαδήποτε αξιόπιστη εναλλακτική. Γι’ αυτό και παραιτούμαι. Είναι, για μένα, ένα βαθύ πολιτικό και υπαρξιακό αδιέξοδο.» Την έδρα της αναμένεται να καταλάβει ο υπεύθυνος τύπου του συντονιστικού οργάνου για τη μεταναστευτική πολιτική Γιώργος Κυρίτσης.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια