Παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά η εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Ράικου

770

Την αντικατάστασή της από την έρευνα για την υπόθεση της Novartis, ζητεί σύμφωνα με πληροφορίες η επικεφαλής της εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Ράικου με έγγραφο που απέστειλε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου.

Η κυρία Ράικου κατονομάζει -κατά πληροφορίες – συγκεκριμένα συμφέροντα, αναφέρει πως έχει στοχοποιηθεί και πως δεν προτίθεται να μετατραπεί σε Ιφιγένεια!

Μεταξύ άλλων στο έγγραφο της προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου η κυρία Ράικου επικαλείται δημοσίευμα εφημερίδας με τίτλο: «Αποκάλυψη: Ανακρίτρια κατηγορεί γνωστή εισαγγελέα για απόκρυψη στοιχείων σε δικογραφίες για Γιάννο Παπαντωνίου και Θωμά Λιακουνάκο».

Η κυρία Ράικου φέρεται να αναφέρει στο έγγραφό της πως το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι «ανυπόστατο» και άκρως συκοφαντικό και υποβολιμαίο, κάτι που όπως επισημαίνει προκύπτει από πλήθος εγγράφων στοιχείων, τα οποία μάλιστα θέτει υπόψη της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες προς στοιχειοθέτηση του ισχυρισμού της αυτού, η κυρία Ράικου επισημαίνει στην επιστολή της προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου: «Αρκεί μόνο τούτο, ότι ο Θωμάς Λιακουνάκος  προφυλακίστηκε και θα δικαστεί μετά από τεκμηριωμένη ποινική δίωξη του γραφείου μας, εκκρεμούν δε, σε βάρος του ακόμα τρεις ποινικές διώξεις που έχουν ασκηθεί επίσης από το γραφείο μας».

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια