Παραίτηση Χότζσον μετά τον αποκλεισμό της Αγγλίας από το Euro

474

Αποχαιρέτησε το Euro η Εθνική Αγγλίας μετά την ήττα σόκ από την Ισλανδία με 2-1.  Την παραίτησή του από τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού υπέβαλε ο Ρόι Χότζσον. Ο 68χρονος ήταν στον πάγκο τα τελευταία τέσσερα χρόνια και είχε διαδεχθεί τον Φάμπιο Καπέλο.

Ο Χότζσον διάβασε το κείμενο της παραίτησης στη συνέντευξη Τύπου και αποχώρησε χωρίς να δεχθεί ερωτήσεις.«Τώρα είναι η στιγμή για κάποιον άλλον να επιβλέψει αυτό το νεανικό, ταλαντούχο γκρουπ παικτών. Οι ποδοσφαιριστές δεν τα κατάφεραν σήμερα για την πατρίδα τους. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ελπίζω πως πολύ σύντομα θα δούμε την εθνική Αγγλίας στον τελικό μιας μεγάλης διοργάνωσης» υπογράμμισε και ευχαρίστησε φιλάθλους, παίχτες , ομοσπονδία και δημοσιογράφους, δηλώνοντας περήφανος για τα τέσσερα χρόνια που είχε το γενικό πρόσταγμα.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια