Παρέμβαση Τσίπρα για να τελειώσει ο εφιάλτης των σκουπιδιών: Συνάντηση με ΠΟΕ-ΟΤΑ

346

Συνάντηση με τους εκπροσώπους της ΠΟΕ – ΟΤΑ, προκειμένου να αρθεί το αδιέξοδο με την αποκομιδή των απορριμμάτων, θα έχει στις 10 το πρωί της Τρίτης ο πρωθυπουργός.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί έπειτα από πρόσκληση του κ. Τσίπρα προς το Σωματείο.

«Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, απηύθυνε πρόσκληση στους εκπροσώπους της ΠΟΕ – ΟΤΑ για συνάντηση την Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017 και ώρα 10 π.μ. στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να βρεθεί λύση όσον αφορά τις διεκδικήσεις των εργαζομένων στον τομέα της καθαριότητας και να αποφευχθούν κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία, λόγω της παρατεταμένης μη αποκομιδής απορριμμάτων και των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που αναμένονται τις επόμενες μέρες», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η κυβέρνηση.

Νωρίτερα, τροπολογία, με την οποία ζητά την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων που οφείλονται μέχρι της 7 Ιουνίου, στους συμβασιούχους, κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια