Παππάς: Επιλογή των μετόχων του Mega η κατάσταση στο κανάλι

489

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάει μια εβδομάδα πίσω ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες άφησε για πρώτη φορά ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ.

Όπως είπε, «είμαστε εντός χρονοδιαγράμματος για τις τηλεοπτικές άδειες και αρκετά πριν από το τέλος Αυγούστου θα έχουμε τη δημοπρασία». Ωστόσο, όπως πρόσθεσε «Αν έχουμε κάποια καθυστέρηση, δηλαδή μετά την 11η και 12η, θα είναι καθυστέρηση μιας εβδομάδας γιατί πέφτει και ο δεκαπενταύγουστος μέσα».

Ο υπουργός επανέλαβε την κυβερνητική θέση σύμφωνα με την οποία ο αριθμός των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών προέκυψε διότι «το φάσμα δεν είναι απεριόριστο, και κυρίως ότι έπρεπε να λυθεί το κεντρικό πρόβλημα που έχει αναδειχθεί μέσα από τη λειτουργία των ιδιωτικών σταθμών άνευ άδειας, που είναι το πρόβλημα της βιωσιμότητας και της διαπλοκής».

Ερωτηθείς για το Mega τόνισε ότι «οι μέτοχοι αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου αυτό υποδηλώνει πράγματα για τη βιωσιμότητα. Με προβληματίζει το γεγονός ότι ορισμένοι αντιστρέφουν την πραγματικότητα. Κάποιοι προκρίνουν το θέμα των θέσεων εργασίας. Όταν συζητούσαμε το νομοσχέδιο υποστήκαμε επίθεση στο ζήτημα του αριθμού των εργαζομένων. Να μην χύνουν κροκοδείλια δάκρυα» σημείωσε.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ