Παππάς: Δύο καναλάρχες βάζουν μπροστά εργαζόμενους

527

Για χυδαία πολεμική που δέχεται από τη Νέα Δημοκρατία στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών έκανε λόγο ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς. Μιλώντας από το βήμα της Βουλής στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης για τη διαφθορά και τη διαπλοκή ο κ. Παππάς έκανε λόγο για αντίφαση της Ν.Δ.  που λέει ότι η αρμοδιότητα για τον αριθμό των αδειών δεν πρέπει να είναι στην κυβέρνηση και τάζει ότι θα δώσει άπειρες άδειες, κάτι για το οποίο δεν θα έχει αρμοδιότητα.

Ο κ. Παππάς απέδωσε την πολεμική στην απώλεια προνομίων. Αναφέρθηκε στα περί συνταγματικότητας του νόμου λέγοντας ότι θα μιλήσει μόνο για αποφάσεις που υπάρχουν, όπως οι αποφάσεις που απορρίπτουν τα ασφαλιστικά των καναλιών.

« Αυτά είναι τα γεγονότα. Και ας αφήσουν ότι προεξοφλούμε την απόφαση της δικαιοσύνης» σημείωσε.«Λένε ότι η αποκλειστική αρμοδιότητα ήταν του ΕΣΡ. Θυμίζω ότι και οι προηγούμενοι νόμοι, την απόφαση για τον αριθμό των αδειών την είχαν σε επίπεδο υπουργικής απόφασης και για πρώτη φορά πήγε σε επίπεδο Βουλής» ανέφερε ακόμα.

Έκανε λόγο για δυο καναλάρχες που προχώρησαν σε μια απλή επιχειρηματική επιλογή, να μην πάρουν άδεια «και τώρα τολμούν να βάζουν μπροστά τους εργαζόμενους».

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια