Παπανικολάου: «Κανείς δεν είναι για διακοπές στην Εθνική»

245
Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για την νίκη πρόκριση επί της Πολωνίας και τόνισε ότι κανείς στην Εθνική ομάδα δεν είναι εκεί για διακοπές.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κώστας Παπανικολάου στην κάμερα της ΕΡΤ:
«Ήταν εξαιρετικός ο Παπαγιάννης, ο Σλούκας, ο Καλάθης και όποιος πάτησε παρκέ. Πιστεύω είμαστε ομάδα με τα καλά και τα κακά της, αλλά είμαστε ομάδα και όλοι μαζί κρινόμαστε και όλοι μαζί παίρνουμε τα εύσημα. Περάσαμε, είμαστε χαρούμενοι αλλά προχωράμε.
Πάμε για το πρώτο νοκ άουτ παιχνίδι. Για εμάς τα νοκ άουτ ξεκίνησαν από σήμερα. Ούτε μεγάλα λόγια ούτε τίποτα. Δεν φτάσαμε στη κορυφή του βουνού, στις 16 καλύτερες ομάδες περάσαμε και πάμε για το καλύτερο.
Μπάσκετ είναι και όλα μπορούν να συμβούν. Όλοι πιστεύουν στην ομάδα και στο ότι θα κάνει κάτι καλό στο παιχνίδι. Δεν υπήρχε άγχος, αλλά θέληση για κάτι καλό και για την πρόκριση. Στο τέλος φάνηκε ο χαρακτήρας της ομάδας.
Όλα μετράνε. Όταν μπαίνουν είναι καλό και όταν έχεις καλή ροή στο παιχνίδι βρίσκεις καλά σουτ. Δεν έχουμε κάνει κάτι. Είναι σημαντικό το ότι περάσαμε αλλά από εδώ και πέρα θέλει ανασυγκρότηση και πάμε μπροστά.
Το πως περάσαμε δεν το σχολιάζω, περάσαμε. Έχουμε περάσει και πρώτοι στο παρελθόν και αποκλειστήκαμε.
Δεν είναι κανείς εδώ για διακοπές, δεν ήρθε κανείς εδώ για να σπαταλήσει δύο μήνες από την ζωή του».

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια