Παίρνουν το «κλειδί» του MEGA!

597
Demonstration by laid off employees of Mega Channel TV station, outside its headquarters, in Athens, on Dec. 29, 2015 / Διαμαρτυρία απολυμένων εργαζομένων του Mega Channel έξω απο τα κεντρικά στούντιο του σταθμού, στην Αθήνα, στις 29 Δεκεμβρίου, 2015

…19 Μαΐου ήταν η ημερομηνία που θεωρείτο η ημερομηνία-κλειδί για το MEGA. Αν δεν έχουν βάλει μέχρι τότε τα λεφτά οι βασικοί μέτοχοι ή δεν έχει δοθεί λύση σε συνδυασμό με Φιλιππόπουλο, τότε οι τράπεζες παίρνουν το Μεγάλο Κανάλι στα χέρια τους. Με απλά λόγια, τα περιθώρια έχουν στενέψει και μένει να καταδειχθεί στην πράξη εάν τελικώς η οικογένεια Μπόμπολα και η οικογένεια Βαρδινογιάννη θα πουν το «ναι» στην καταβολή χρημάτων από την τσέπη τους και θα συνδράμουν παράλληλα στην προώθηση του διδύμου Φιλιππόπουλος – Μάρης, με τους δύο ανθρώπους των μίντια να βάζουν λεφτά αλλά και να αναλαμβάνουν το μάνατζμεντ! Πάντως, για την περίπτωση του Δ. Μάρη ο Στ. Ψυχάρης εξακολουθεί να βάζει βέτο.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια