Ο Manu Chao (στην Αθήνα) ήταν και είναι… viral!

568
φωτογραφία: Γιώργος Ζάχος

Ο Γάλλος μουσικός Manu Chao έδωσε πριν λίγο μια ακουστική συναυλία έξω από το υπουργείο Εργασίας, στην Αθήνα.  Εκεί συζήτησε με τους εργάτες των αυτοδιαχειριζόμενων εργοστασίων της ΒΙΟΜΕ και του Ρομπέν του Ξύλου. Έκπληκτοι οι περαστικοί, τον είδαν και τον άκουσαν να τραγουδά και οι φωτογραφικές μηχανές πήραν φωτιά.

Εν τω μεταξύ, viral έχουν γίνει τα βίντεο με τον ίδιο να τραγουδά ξαφνικά στην Πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι, μπροστά σε ανυποψίαστα χαρούμενα παιδιά.

Δείτε το βίντεο που τράβηξε η Θεανώ Μεζοπούλου.

«Δεν κατάλαβα πως ξεκίνησε, εγώ τον είδα μπροστά μου σαν έναν οποιοδήποτε μουσικό δρόμου να κάθεται στο παγκάκι, να πίνει τη μπυρίτσα του και να κάνει πλάκα με τα παιδάκια της πλατείας. Μάλιστα τα έβαζε και του λέγαν και παιδικά τραγουδάκια. Η πλατεία είχε αρκετό κόσμο στα γύρω μαγαζάκια, ωστόσο ελάχιστοι τον πήραν χαμπάρι.»

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια