Ο υπόδικος επιχειρηματίας, η δίδυμη αδερφή και ο υπουργός

690

Δεν τον έφταναν τα βάσανά του, που όπως αποδείχτηκε εκ των πραγμάτων τον έστειλαν στο σκαμνί του κατηγορουμένου, είχε και τη ζωηρή σύζυγο που εκτός ότι διαχειριζόταν το ταμείο «πήγαινε και το γράμμα», με ταχυδρόμο έναν μουστακαλή πρώην υπουργό. Επειδή όμως τα εκατομμύρια ευρώ ήταν πολλά, ο υπόδικος επιχειρηματίας που το όνομα του περιέχει και λίγο… ούζο έκανε πως δεν έβλεπε.

Όταν όμως ο ντεντέκτιβ που διατηρεί γραφείο στην οδό Ακαδημίας του έστειλε τις φωτογραφίες της άτακτης συζύγου με τον υπουργό που ήταν «χίλιες λέξεις», έγινε ο κακός χαμός. Τελικά, όμως, όπως πάντα ο καλός συγγενής δίνει τη λύση. Η σύζυγος έχει μια αδελφή δίδυμη που εργάζεται σε τραπεζικό ίδρυμα.

Πήγε λοιπόν στον «με ολίγο ούζο» και του είπε είναι αυτή η δράστις της ξενοδοχοβόλτας. Από τη μία ο κίνδυνος να τιναχτεί στον αέρα εξαιτίας του σκανδάλου ο πρώην υπουργός και από την άλλη να πάρει το ταμείο η σύζυγος και να εξαφανιστεί. Ο ταλαίπωρος, απένταρος σήμερα, πηγαινοέρχεται στις δικαστικές αίθουσες και λέει ψιθυριστά αυτά που θέλει να φωνάξει. Λέτε να το κάνει;

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια