Ο Τσίπρας εγκαινιάζει την έναρξη εργασιών κατασκευής του αγωγού ΤΑΠ

938
Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί την Τρίτη ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, όπου με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιο για την Ενεργειακή Ένωση Maros Sefcovic, θα εγκαινιάσουν την έναρξη των εργασιών κατασκευής του αγωγού TAP. Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 3 το μεσημέρι στο «ΜΕΤ Hotel»θα παραστούν αντιπροσωπείες από τις χώρες που εμπλέκονται στο έργο, του Νοτίου Διαδρόμου Φυσικού Αερίου.
 
Στις 13.30 ο Αντιπρόεδρος της ΕΕ θα συναντηθεί με τον υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Πάνο Σκουρλέτη, καθώς και με τους εμπλεκόμενους υπουργούς άλλων χωρών για την κατασκευή του Αγωγού ΤΑΡ.
 
   «Στη διασταύρωση τριών ηπείρων, η Ελλάδα κατέχει θέση-κλειδί στην ολοκλήρωση της Ενεργειακής Ένωσης, μιας από τις βασικές προτεραιότητες της Επιτροπής Γιούνκερ, προς όφελος τόσο της χώρα μας όσο και όλης της Ευρώπης. Η κατασκευή του αγωγού ΤΑΠ είναι ένα καίριο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση ώστε να αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα και η δημιουργία θέσεων απασχόλησης και να ενισχυθεί η ανάπτυξη», δήλωσε ο κ. Πάνος Καρβούνης, Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα. 
 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια