Ο Τζέφρεϋ Πύατ είναι ο νέος Aμερικανός πρεσβευτής στην Ελλάδα

738

Καινούριος πρεσβευτής Αμερικής στην Ελλάδα θα είναι ο εκλεγμένος από το Στέητ Ντηπάρτμεντ, και το όνομα αυτού: Τζέφρεϋ Πύατ. Ο εν λόγω κύριος μέχρι και σίγουρα κατά πως λένε οι πληροφορίες, ασκεί τα καθήκοντα του στην Ουκρανία. Να παραθέσω επίσης πως εστάλει στην Ελλάδα με τις ιδιότητες του σκληρού διπλωμάτη, αλλά και της ομολογουμένης εμπειρίας του.

Οι ικανότητές του είναι δεδομένες από το θέμα μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας. Ο κ. Πύατ δια μέσου της συνομιλίας που είχε με την υφυπουργό Εξωτερικών για Ευρωπαϊκές συγκεκριμένα υποθέσεις, των ΗΠΑ κ. Βικτόρια Νούλαντ. Οι οποίες ακολούθησαν κατά την διάρκεια της κρίσης που συνέβει τον Ιανουάριο, του 2014. Ενώ η συνομιλία είχε υποκλαπεί και αναρτήθηκε στο διαδίκτυο!

Γνωστός ως διπλωμάτης καριέρας ο κ. Πύατ, έχει και διατηρεί στενές σχέσεις με την κ. Νούλαντ. Η οποία εδώ και καιρό είναι η υπεύθυνη της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής γιά την Ανατολική Μεσόγειο. Τώρα η Ουάσιγκτον έχει ήδη στείλει τα σχετικά έγγραφα στην ελληνική κυβέρνηση και ζητά την συμφωνία της προκειμένου να έλθει στην Αθήνα ο κ. Πύατ.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια