Ο Σωκράτης Αλαφούζος ζει το αμερικάνικο όνειρο [video & photo]

903

Ένα ταξίδι στο χρόνο. Μια επαφή με συναισθήματα του παρελθόντος, σε απόσταση από τα γεγονότα. Ανάμεσα στο άσπρο και το μαύρο. Αυτό είναι το θέμα που πραγματεύεται η ομώνυμη ταινία μικρού μήκους του σκηνοθέτη και ηθοποιού, Σωκράτη Αλαφούζου, η οποία και παρουσιάστηκε στο Manhattan Film Festival.

"Άνοιξη στην Νέα Υόρκη... βόλτα πριν τις προβολές στο Manhattan Film Festival! " γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο όμορφος ηθοποιός
«Άνοιξη στην Νέα Υόρκη… βόλτα πριν τις προβολές στο Manhattan Film Festival! » γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο όμορφος ηθοποιός

Σύμφωνα με τον Σωκράτη Αλαφούζο, η ταινία έχει βιωματικά στοιχεία και ωθεί τον ίδιο τον θεατή σε σκέψεις, αλλά και μια μορφή αυτοκριτικής.

Πριν από το Μανχάτταν, το «Ανάμεσα στο άσπρο και το μαύρο» παρουσιάστηκε σε άλλα 20 Φεστιβάλ διεθνώς, αποσπώντας συνολικά επτά βραβεία.

Δείτε ένα απόσπασμα της συνέντευξης που παραχώρησε στο New Greek TV κατά την παρουσία του στη Νέα Υόρκη.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια