Ο Παπαχριστόπουλος των ΑΝΕΛ για την υποκλαπείσα συνομιλία…

1136

Φράση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Αθανασίου Παπαχριστόπουλου, σύμφωνα με την οποία «η κυβέρνηση έβγαλε στη φόρα τον διάλογο του Τόμσεν με την κυρία Βελκουλέσκου», αναφέρθηκε στην υποκλαπείσα τηλεφωνική επικοινωνία που προσφάτως δημοσιοποιήθηκε. Και ως επόμενο έβαλε φωτιές χθες στη Βουλή!

Με την αντιπολίτευση να αντιδρά ,σε υψηλά ντεσιμπέλ. Δίνοντας τροφή για σχόλια υπό του εδράνου από το οποίο αγόρευε. Τονίζοντας καταστάσεις που θα φέρουν τσουνάμια στο μείζον θέμα για την κυβέρνηση, καθώς διά στόματος βουλευτή με απήχηση, όπου φέρεται να εμφανίζεται ως η υπεύθυνη για την υποκλοπή.

Όπως και έγινε. Ενώ ο υπουργός Εργασίας Γ. Κατρούγκαλος, παρουσία του οποίου σε συνεδρίαση επιτροπών της Βουλής ειπώθηκε η φράση και εκφράστηκαν οι πρώτες αντιδράσεις, είπε πως ο εν λόγω βουλευτής εξέφρασε προσωπικές απόψεις και, πάντως, πως εννοούσε με την επίμαχη φράση ότι η κυβέρνηση «ανέδειξε» και όχι «δημοσιοποίησε» το θέμα. Ο κ. Παπαχριστόπουλος, σε δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες, υποστήριξε κάτι ανάλογο, κάνοντας λόγο για «παρερμηνεία» της φράσης του.

Η Ν.Δ. αναφέρει: «Η εικόνα και η αξιοπιστία της χώρας διασύρονται από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ» σε ανακοίνωσή της. Εξής ακολούθως προέβησαν σε ανακοινώσεις παρομοίου περιεχομένου. Που εξέδωσαν Δημοκρατική Συμπαράταξη και Ποτάμι.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια