Ο Νίκος Κάλης αναλαμβάνει τη διεύθυνση προγράμματος του ΑΝΤ1

546

Ο Νίκος Κάλης, μετά από μια επιτυχημένη επαγγελματική διαδρομή ως επικεφαλής του ψυχαγωγικού τμήματος, αναλαμβάνει καθήκοντα διευθυντή προγράμματος της τηλεόρασης του ΑΝΤ1.

Με σημαντικές σπουδές και επαγγελματική προϋπηρεσία στον χώρο της σκηνοθεσίας και του Art & Design στο εξωτερικό, ο Nίκος Κάλης έχει ήδη διαγράψει πολυετή και επιτυχημένη πορεία στην ελληνική τηλεόραση στον τομέα της παραγωγής και της ψυχαγωγίας. Στη διάρκεια της σταδιοδρομίας του στον ΑΝΤ1 από τη θέση του επικεφαλής του Ψυχαγωγικού Τμήματος έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες με τους μεγαλύτερους προμηθευτές περιεχομένου παγκοσμίως, έχοντας τη συνολική ευθύνη της υλοποίησης για ορισμένα από τα μεγαλύτερα ψυχαγωγικά projects που έχουν προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση. Μεταξύ αυτών ήταν το Voice, το Χ Factor, το Big Brother, το Deal κ.ά.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια