Ο Μπρους Σπρίνγκστιν και η κατάθλιψη – Με έχει διαλύσει…

755
US singer Bruce Springsteen, performs on stage during his concert with the E Street Band at the Giuseppe Meazza stadium in MIlan Italy, 07 June 2012. ANSA/DANIEL DAL ZENNARO

Τη μακροχρόνια μάχη που δίνει με την κλινική κατάθλιψη, η οποία τον έχει «διαλύσει» όπως είπε, αποκάλυψε ο Μπρους Σπρίνγκστιν.

Ο 66χρονος ροκ σταρ εξομολογήθηκε ότι επισκέφθηκε για πρώτη φορά ψυχολόγο πριν από 30 χρόνια, αλλά πρόσφατα βίωσε μία σοβαρή περίοδο κατάθλιψης.

Στη νέα αυτοβιογραφία του, «Born To Run», ο Σπρίνγκστιν περιγράφει πώς πάσχιζε να ξεπεράσει την κατάθλιψη, την εποχή που ετοίμαζε το άλμπουμ του Wrecking Ball, το 2012. Αυτό περιλαμβάνει και το τραγούδι «This Depression» (Αυτή η κατάθλιψη).

«Διαλύθηκα από τα 60 μου έως τα 62 και ξανά, από τα 63 μου έως τα 64», γράφει ο Σπρίνγκστιν. Σε μία συνέντευξη στο Vanity Fair, πριν από την κυκλοφορία του βιβλίου του, παραδέχθηκε ότι μπορεί να υποφέρει όπως ο πατέρας του, Ντάγκλας.

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια