Ο γρίφος του Μega και το αβέβαιο μέλλον

629

Ο γρίφος του Μega από την άλλη, είναι πολύ δύσκολος να λυθεί και το μέλλον του καναλιού είναι αβέβαιο. Η συμμαχία Μαρινάκη – Βαρδινογιάννη είναι σε κρίσιμο στάδιο, διότι ο δεύτερος ακόμα δεν έχει αποφασίσει πώς θα λύσει τον γόρδιο δεσμό του Star (το οποίο όπως λένε έχει πάρα πολλά έξοδα) και ναυάγησε και το φλερτ του Αλαφούζου με το κανάλι της Μεταμόρφωσης, οπότε τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει ώστε να φύγει ένα μεγάλο βάρος από τους ώμους του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Ο ίδιος, βέβαια, φρόντισε να καθησυχάσει τους εργαζόμενους του Μega ότι το κανάλι θα ξανανοίξει και θα είναι έτοιμο να διεκδικήσει άδεια, μιας και οι τωρινοί μεγαλομέτοχοι έχουν μεγάλη οικονομική επιφάνεια.

Ωστόσο, η γραμμή Ιβάν και η εταιρεία που έχει δώσει τις μετοχές (που φαίνεται να είναι απολύτως ελεγχόμενη) διατηρούν διαφορετική γραμμή από το δίδυμο Μαρινάκη -Βαρδινογιάννη και τίποτα δεν προδικάζει θετική εξέλιξη όταν ξεκινήσει ο διαγωνισμός.

Άλλωστε, ο Ιβάν έχει αποδείξει ότι θέλει να αγοράζει φθηνά και να ακούγεται παντού το όνομά του, οπότε η παρελκυστική αυτή συμπεριφορά ίσως να δημιουργεί συνθήκες αντιδράσεων στο κανάλι…

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια