Ο Γιούνκερ προτρέπει τον Τσίπρα να πιστέψει το πρόγραμμα

623

Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε δηλώσεις του στηρίζει την μέχρι τώρα πορεία της Κυβέρνησης, ενώ παράλληλα εμμέσως πλην σαφώς προτρέπει την Κυβέρνηση να πιστέψει το πρόγραμμα.

Σε δηλώσεις του ο Ζαν Κλοντ Γιουνκερ ανέφερε ότι «Σήμερα η Ελλάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά, ακόμη και η ανεργία σημειώνει πτώση, όχι βέβαια στον βαθμό που θα θέλαμε.»

Από την πλευρά του ο Πρωθυπουργός, καλωσορίζοντας τον Πρόεδρο της ΕΕ στο Μαξίμου τον χαρακτήρισε ως αληθινό φίλο της Ελλάδας και σταθερό υποστηρικτή της ευρωπαϊκής ιδέας.

«Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε τη δυνατότητα να ανταλλάξουμε σκέψεις για το πώς θα σταθεροποιήσουμε αυτή την ειλικρινή σχέση ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και την Κομισιόν», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

Μάλιστα, ο ίδιος επανέλαβε ότι τώρα «η Ελλάδα μπορεί να γυρίσει σελίδα και να σχεδιάσει τις δομικές αλλαγές που χρειάζονται ώστε να οδηγηθούμε σε μια δίκαιη ανάπτυξη».

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια