Ο Αυγενάκης αναφέρθηκε ως νέος γραμματέας τιμητικά στους προκατόχους του, πλην Παπαμιμίκου! [Βίντεο]

840

Με τιμητικές αναφορές για όλους τους προκατόχους του, μίλησε στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, ο νέος γραμματέας του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης, χωρίς όμως να αναφερθεί, ούτε καν ονομαστικά, στον τέως γραμματέα Ανδρέα Παπαμιμίκου! 

Την ίδια στιγμή, μία γκριμάτσα επιδοκιμασίας του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως μπορείτε να δείτε στο σχετικό -άκρως αποκαλυπτικό- βίντεο, προς ορισμένα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, κι ενώ συνέχιζε την ομιλία του ο κ. Αυγενάκης, έρχεται να επιβεβαιώσει ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η αποφυγή της αναφοράς στον κ. Παπαμιμίκο…

Είναι ηλίου φαεινότερο, πλέον, πως ο τέως γραμματέας αποτελεί ξένο σώμα και «κόκκινο πανί» στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας.

Εξάλλου, όπως σας αποκάλυψε η εφημερίδα «Η ΑΞΙΑ» την προηγούμενη εβδομάδα, ο κ. Παπαμιμίκος πρόκειται να προχωρήσει στην ίδρυση νέου κόμματος, με τις ευλογίες του Ιβάν Σαββίδη!

Να σημειωθεί ότι, ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ, εξελέγη ομόφωνα νέος γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

Η εκλογή του έγινε δια βοής κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της νέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, η οποία αναδείχθηκε από το πρόσφατο 10ο «γαλάζιο» τακτικό συνέδριο.

Ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης ήταν ο μοναδικός που έθεσε υποψηφιότητα για τη θέση του γραμματέα.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια