Ούτε ένα χρυσό δεν μας «δίνει» η Goldman Sachs στους Ολυμπιακούς της Βραζιλίας

413

Κυριαρχία ΗΠΑ- Κίνας «βλέπει» η Goldman Sachs, στους Ολυμπιακούς του Ρίο, καθώς μετά την επιτυχία που είχαν οι προβλέψεις της για το Euro 2016, επανέρχεται με νέες προβλέψεις για τους Ολυμπιακούς αγώνες στη Βραζιλία που ξεκινούν στις 5 Αυγούστου.

Η Goldman χρησιμοποιεί ένα μοντέλο που παρακολουθεί «την ποιότητα του περιβάλλοντος ανάπτυξης, τον πληθυσμό, τις προηγούμενες επιτυχίες, και τις επιπτώσεις της χώρας-υποδοχής». Βάση αυτού του μοντέλου καταλήγει στο συμπέρασμα ότι: Κίνα και οι ΗΠΑ θα κυριαρχήσουν στον πίνακα μεταλλίων. H απόδοση της Βρετανίας θα μειωθεί απότομα μετά την ενίσχυση που σημείωσε στους Ολυμπιακούς στο Λονδίνο καθώς ήταν η χώρα-υποδοχής.  Η συλλογή μεταλλίων της Ρωσίας θα κατρακυλήσει, καθώς οι περισσότεροι από τους αθλητές της δεν θα αγωνιστούν. Η Βραζιλία θα κερδίσει έναν καλό αριθμό μεταλλίων καθώς είναι η χώρα υποδοχής. Η Ιταλία έχει πολύ καλούς ξιφομάχους και η Νότια Κορέα πολύ καλούς τοξοβόλους, ενώ για τη χώρα μας εκτιμά ότι : Οι αθλητικές επιδόσεις της Ελλάδας θα είναι χειρότερες από τις οικονομικές της επιδόσεις.

Σύμφωνα με την GS, οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να φύγουν με 106 συνολικά μετάλλια, μεταξύ των οποίων 45 χρυσά, η Κίνα θα τερματίσει δεύτερη, με 89 μετάλλια, εκ των οποίων τα 36 αναμένεται να είναι χρυσά.

Το Ηνωμένο Βασίλειο έρχεται τρίτο στη λίστα της GS με 59 μετάλλια, εκ των οποίων τα 23 αναμένεται να είναι το χρυσά, ακολουθούμενο από τη Ρωσία με 58, συμπεριλαμβανομένων 14 χρυσών, ενώ η Βραζιλία, η χώρα υποδοχής, αναμένεται να εξασφαλίσει 22 μετάλλια συνολικά – η καλύτερη επίδοσή της στην ιστορία.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια