Οριστικά στον Σαββίδη το «E»

154

Στην τελική ευθεία εισέρχεται η μεταβίβαση του «E». Το συνολικό τίμημα θα φτάσει, εκτός απροόπτου, γύρω στα 15 εκατ. ευρώ. Ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης συμφώνησε με τον Φίλιππο Βρυώνη, που κατέχει πλέον το 49% των μετοχών, την ολοκλήρωση της διαδικασίας ως και τις 2 Δεκεμβρίου.

Στο μεσοδιάστημα η Grant Thornton θα ολοκληρώσει την αποτίμηση του τηλεοπτικού σταθμού, έτσι ώστε να προσδιοριστεί και το υπόλοιπο του τιμήματος. Στις 22 Αυγούστου υπεγράφη η αρχική συμφωνία για την απόκτηση του 51% των μετοχών του «E» και θα ακολουθούσε οικονομικός έλεγχος για τη μεταβίβαση του υπόλοιπου 49%.

Ωστόσο σημειώθηκαν καθυστερήσεις και οι δύο άντρες επιβεβαίωσαν πως η συμφωνία θα ολοκληρωθεί. Στη συνέχεια, θα ξεκινήσει η διαδικασία αλλαγής του προγράμματος, με πρώτο υποψήφιο για τη θέση του διευθυντή τον Τζώνυ Καλημέρη, ενώ οι εκπομπές του «E» θα μεταφερθούν στο Extra.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια