Οργισμένος παραιτήθηκε από τους ΑΝΕΛ ο γαμπρός της Μαρίνας Χρυσοβελώνη

602

Παραιτήθηκε από μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ ο πολιτευτής και Γαμπρός της Υφυπουργού Μαρίνας Χρυσοβελώνη, Χρήστος Χρηστάκκης. Σε επιστολή του επιτίθεται με σφοδρότητα κατά του Πάνου Καμμένου και χαρακτηρίζει Λαιμητόμο το φορολογικό και ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Μπορεί οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, να κατέγραψαν αρραγές μέτωπο κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής διαδικασίας ωστόσο, θα πρέπει να βρούν τρόπο να περιορίσουν ή και να σταματήσουν τις διαρροές των πολιτικών τους στελεχών.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του κ. Χρηστάκη:

«Μετά την ψήφιση του ασφαλιστικού «ταφόπλακα» για τις επόμενες γενιές και το φορολογικό «λαιμητόμο» για την ανάπτυξη και τον κοινωνικό ιστό, που θα οδηγήσει εντέλει στην ολοκληρωτική καταστροφή της μικρομεσαίας τάξης, το κίνημα των ΑΝΕΛ δεν έχει λόγο ύπαρξης στο πολιτικό σκηνικό. Ξεπερνώντας όλες τις κόκκινες γραμμές και αρχές του το Κίνημα έχει μεταλλαχθεί ριζικά, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που από ρυθμιστής και αναγκαίο καλό παίζει πλέον τον ρόλο του «χρήσιμου ηλιθίου» σε μια επικίνδυνη κυβέρνηση που συνεχίζει το έργο των προηγούμενων, δηλαδή την εξαθλίωση του ελληνικού λαού.

Ασχολήθηκα με την πολιτική για να εκθέσω πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις και ΟΧΙ για να με εκθέτουν, όπως κάνουν η «ναπολεοντική» συμπεριφορά του Προέδρου του Κινήματος, κ. Πάνου Καμμένου αλλά και του κομματικού στρατού, των αυλοκολάκων παλαμοκροτητών που έχουν παραμείνει… πλην ελάχιστων ρομαντικών και ανιδιοτελών εργατών. Συνεπώς, υποβάλω την παραίτηση μου από μέλος του Εθν. Συμβουλίου των ΑΝΕΛ και από μέλος του Κινήματος. Ζητώ συγγνώμη από όλους όσους έπεισα να ψηφίσουν τους ΑΝΕΛ και αυτή την στιγμή νιώθουν προδομένοι. Παραμένοντας Ενεργός Πολίτης υπόσχομαι να μην επαναλάβω το ίδιο λάθος!

Μετά τιμής
Χρήστος Χρηστάκης»

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια