Οξεία αντιπαράθεση Τσίπρα – Γεννηματά – Καμμένου

524

Σε υψηλούς τόνους ολοκληρώθηκε η συζήτηση για τον εκλογικό νόμο στη Βουλή, με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά να έχουν λεκτική αντιπαράθεση, στην οποία παρενέβη και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Ο Πρωθυπουργός κατηγόρησε την κ. Γεννηματά ότι με ύβρεις προσπαθεί να υπερασπιστεί τις επιλογές της να καταψηφίσει τον εκλογικό νόμο, με αφορμή την επίθεση που του εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ότι κυβερνά με «ακροδεξιά απόφυση».

«Εσείς πήρατε στο κόμμα σας καριερίστες και αριβίστες», είπε η κα Γεννηματά στον πρωθυπουργό.

Είπε μάλιστα στον κ. Τσίπρα «κ. πρωθυπουργέ το μπόνους το διατηρείτε εσείς. Έχετε ακέραια την ευθύνη γιατί δεν προσπαθήσατε καν να επιδιώξετε ευρύτερη συνεννόηση για αλλαγές».

«Είστε ουραγός όχι μόνο του κ. Μητσοτάκη αλλά και όμηρος πολιτικών επιδιώξεων. Χάνετε μια ευκαιρία και υπερασπίζεστε τις επιλογές σας με ύβρεις, κρίμα», απάντησε ο πρωθυπουργός.

Το λόγο πήρε και ο Πάνος Καμμένος που αποκάλεσε την κα Γεννηματά «παρά φύσιν σοσιαλίστρια» και πρόσθεσε «είστε χειροκροτητές του Βορίδη και της ακροδεξιάς απόφυσης της ΝΔ».

«Στο ίδιο κόμμα με τον κ. Βορίδη ήσασταν εσείς» είπε στον κ. Καμμένο η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και προς τον κ Τσίπρα δήλωσε «η αλαζονεία έχει και τα όριά της. Μάθετε να χάνετε».

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια