Ομπάμα για Ντάλας: Άξιοι σεβασμού οι αστυνομικοί

611

«H πλειονότητα των αστυνομικών κάνουν δίκαια και επαγγελματικά μια εξαιρετικά δύσκολη και επικίνδυνη δουλειά», υπογράμμισε από το Ντάλας ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.

Ακόμη ο Μπαράκ Ομπάμα πρόσθεσε ότι «Παρά το γεγονός ότι η πρακτική της αστυνομίας ήταν αυτό που προκάλεσε την πορεία, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν πλακάτ, συνθήματα με τα οποία οι αστυνομικοί βαθιά διαφωνούσαν, αυτοί οι άνδρες και αυτό το τμήμα της αστυνομίας έκαναν τη δουλειά τους, ως επαγγελματίες που ήταν.»

Τέλος επισήμανε ότι οι άνδρες και οι γυναίκες της αστυνομίας «αξίζουν τον σεβασμό μας». Συνέχισε λέγοντας: «Και όταν ο οποιοσδήποτε, ανεξάρτητα με το πόσο καλές προθέσεις έχει, χαρακτηρίζει όλη την αστυνομία ως προκατειλημμένη ή μισαλλόδοξη, υπονομεύει εκείνους τους αστυνομικούς στους οποίους βασίζουμε την ασφάλεια μας. Θρηνούμε λιγότερους ανθρώπους σήμερα χάρη στις γενναίες πράξεις σας».

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια