Ολυμπιακός: Νέα πρόταση για Γκονσάλες

567

Διακαής πόθος του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνας είναι ο Τζιανκάρλο Γκονσάλες, καθώς η ομάδα του Πειραιά κατέθεσε πρόταση πριν από μερικά εικοσιτετράωρα, την οποία απέρριψε η Παλέρμο.

Οι ερυθρόλευκοι δεν είναι διατεθειμένοι να παρατήσουν εύκολα την υπόθεση του 28χρονου κεντρικού αμυντικού και ετοιμάζουν νέα βελτιωμένη πρόταση στους Ιταλούς, οι οποίοι αξιώνουν για τον ποδοσφαιριστή ένα ποσό που ξεπερνάει τα 5 εκατομμύρια ευρώ ώστε να πουν το πολυπόθητο ναι.

Από τη μεριά του ο Κοσταρικανός στόπερ επιθυμεί να πάρει μεταγραφή, γεγονός που γεμίζει αισιοδοξία τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Ο ελληνικός σύλλογος θα καταθέσει ξανά πρόταση για τον Τζιανκάρλο Γκονσάλες, αν όμως απορριφθεί ξανά η πρόταση των Πειραιωτών τότε η διοίκηση θα στραφεί σε άλλη περίπτωση για να καλύψει τη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια