Ολική Επαναφορά… Ο Ραγκούσης επιστρέφει με δικό του κόμμα!

886

Ο πάλαι ποτέ στενός φίλος και συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου, ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο Γιάννης Ραγκούσης αιφνιδιάζει, κάνοντας το δικό του κόμμα!

Επιστρέφει στην κεντρική πολιτική σκηνή, όχι ως ο άνθρωπος – κομπάρσος του Γιώργου Παπανδρέου -έτσι τουλάχιστον ισχυρίζεται-, αλλά ως ο επιτυχημένος αυτοδιοικητικός και ως ο πρώην υπουργός που δούλεψε, που προσπάθησε, κι πρόλαβε να κάνει κάτι… Σε άλλους άρεσαν, σε άλλους όχι. Η αλήθεια πάντως είναι ότι επουδενί πέρασε απαρατήρητος και δεν υπήρξε υπουργός του «τίποτα»…

Έτσι, απόψε, στις 7 το βράδυ, στο Γκάζι (οδός Τζαφέρη 16, όπισθεν του νέου Μουσείου Μπενάκη επί της οδού Πειραιώς, στάση Μετρό «Κεραμεικός»), ο Γιάννης Ραγκούσης παρουσιάζει την«Επόμενη Ελλάδα», όπως είναι το όνομα αυτού του νέου πολιτικού εγχειρήματος.

Στη δε πρόσκληση χαρακτηριστικά αναφέρει: «Τώρα που, αδικαιολόγητα, βιώνουμε για μια ακόμη φορά τον καταστροφικό φόβο της αβεβαιότητας και το συλλογικό τραύμα άλλης μιας αποτυχίας, αποφασίσαμε να μην παραδοθούμε στη μοιρολατρία, ούτε να υποκύψουμε στην τυφλή οργή. Είναι η ώρα για τη μεγάλη στροφή». 

Τώρα, στροφή… με ή χωρίς Γιώργο Παπανδρέου… θα δείξει!

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια