Ολάντ: 50 τραυματίες χαροπαλεύουν στη Νίκαια

511

Στην αποκάλυψη ότι πενήντα άνθρωποι οι οποίοι τραυματίστηκαν σοβαρά κατά τη διάρκεια της αδίστακτης τρομοκρατικής επίθεσης στη Νίκαια, δίνουν αυτή τη στιγμή μάχη «ανάμεσα στη ζωή και στο θάνατο», προχώρησε ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας υπογράμμισε για μια ακόμα φορά, πως το μακελειό στη Νίκαια οφείλεται σε τρομοκρατική ενέργεια, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο πίσω από την επίθεση να κρύβεται κάποια «ομάδα».

Σημειώνοντας ότι η Γαλλία βρίσκεται στην αρχή μιας μακράς μάχης με την τρομοκρατία, ο κ. Ολάντ εξέφρασε την πεποίθηση πως η χώρα θα εφόσον σταθεί ενωμένη απέναντι στην τρομοκρατική απειλή, θα κατορθώσει να επικρατήσει. Παράλληλα, ο Γάλλος πρόεδρος εξήρε το γενναίο -όπως το χαρακτήρισε- έργο το σωμάτων ασφαλείας, της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια