Οκτώ νέα εστιατόρια στην Ελλάδα ανοίγουν τα McDonald’s

531

 

Τη δημιουργία οκτώ νέων εστιατορίων στην Ελλάδα προανήγγειλε ο managing director των McDonald’s στη χώρα, Victor Tedesco, επ’ ευκαιρία της εκδήλωσης για τα 25 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά.

Σήμερα λειτουργούν 23 εστιατόρια McDonald’s και 2 McCafes σε όλη τη χώρα, όπου απασχολούνται περισσότεροι από 450 εργαζόμενοι, ενώ σερβίρονται πάνω από 4 εκατομμύρια γεύματα τον χρόνο.

Την ανάπτυξη του δικτύου McDonald’s στην Ελλάδα διαχειρίζεται η Premier Capital Hellas, που ανήκει στην Premier Capital plc με έδρα τη Μάλτα. Η Premier Capital plc ανέλαβε ως Developmental Licensee της McDonald’s για την Ελλάδα το 2011.

Η Premier Capital έχει πραγματοποιήσει επενδύσεις άνω των 10,4 εκατ. ευρώ για το άνοιγμα νέων εστιατορίων και για την ανακαίνιση των υφισταμένων. Σύντομα πρόκειται να λειτουργήσουν δύο νέα εστιατόρια, ενώ στόχος για την επόμενη τριετία είναι η δημιουργία τουλάχιστον 8 νέων εστιατορίων στη χώρα, που θα φέρουν τον συνολικό αριθμό της αλυσίδας στα 33. Οι νέες επενδύσεις θα ανέλθουν στα 11,9 εκατ. ευρώ, ενώ θα δημιουργηθούν περίπου 250 νέες θέσεις εργασίας.

Ο Victor Tedesco δήλωσε «Αναλάβαμε τη διαχείριση της McDonald’s στην Ελλάδα το 2011 με στόχο να αναπτύξουμε την αγορά, και ήδη βλέπουμε θετικά αποτελέσματα. Πιστεύουμε ότι η ελληνική αγορά έχει πολύ μεγαλύτερες προοπτικές και σημαντικές δυνατότητες βελτίωσης της λειτουργίας του δικτύου McDonald’s. Από το 2011 έχουμε επενδύσει πάνω από 10 εκατ. ευρώ και συνεχίζουμε να επενδύουμε και να στηρίζουμε την ελληνική οικονομία και τους καταναλωτές μας.

Στα επόμενα τρία χρόνια σκοπεύουμε να επενδύσουμε περίπου 12 εκατ. ευρώ για να ανοίξουμε 8 ακόμα εστιατόρια και να δημιουργήσουμε σχεδόν 250 νέες θέσεις εργασίας».

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια