Οι φάσεις που φωνάζει η Μπάγερν (video+pic)

183

Η Μπάγερν έφτασε κοντά σε μια επική πρόκριση όμως στην παράταση η Ρεάλ καθάρισε και προκρίθηκε στα ημιτελικά.Οι Βαυαροί έχουν έντονα παράπονα από τις αποφάσεις του Κασάι,έχουν δίκιο;Δείτε για ποιές φάσεις φωνάζουν.

Η πρώτη είναι στο 55ο λεπτό όταν ο Κασεμίρο ανατρέπει τον Ρόμπεν μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής δείχνει την παράβαση, όμως δεν δίνει κίτρινη κάρτα στον παίκτη της Ισπανικής ομάδας που θα ήταν η δεύτερη και θα έπαιρνε τον δρόμο προς τα αποδυτήρια.Αν σε εκείνο το σημείο είχε απολυθεί ο Βραζιλιάνος θα άλλαζαν οι ισορροπίες του ματς.

Η δεύτερη είναι η αποβολή του Βιντάλ στο 84, όπου ο Χιλιανός κάνει το τάκλιν στον Ασένσιο, όμως στη συνέχεια σηκώνει το πόδι του βρίσκοντας τον αντίπαλό του. Κάτι που ο διαιτητής θεώρησε οτι το έκανε με πρόθεση, με αποτέλεσμα να αποβληθεί.Μάλλον άδικη η απόφαση του Ρώσου.

Το τέταρτο γκόλ της Ρεάλ:

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια