Οι Τσέχοι (αργά ή γρήγορα) στον Alpha

με όπλο το «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ

472

Στο στρατόπεδο του Alpha, η τηλεοπτική αγορά θεωρεί ότι η ρευστότητα μειώνεται διαρκώς και ότι μέχρι τέλους του χρόνου θα υπάρξει ή νέα ιδιοκτησία ή το πιο πιθανό είναι να υπάρξει δεύτερος μεγαλομέτοχος μαζί με τον Δημήτρη Κοντομηνά.

Ο επιχειρηματίας δεν έχει μόνο να αντιμετωπίσει τις έρευνες του ΚΕΦΟΜΕΠ, την αποζημίωση Τσοτσορού και την υπόθεση Τ.Τ. Στο παιχνίδι των αδειών μπαίνουν επιχειρηματίες με μεγάλη ρευστότητα. Το σίγουρο είναι ότι στο τηλεοπτικό τοπίο, δεν θα μπορέσει ο επιχειρηματίας κατά μόνας να διατηρηθεί στον ανταγωνισμό που δημιουργείται από τους υπόλοιπους παίκτες.

Βάσει αυτής της θεώρησης, τονίζεται ότι θα υπάρξει η πολυπόθητη συμφωνία Κοντομηνά με τους Τσέχους του ΟΠΑΠ  –η οποία πότε σταματάει και πότε επιταχύνεται– και εντέλει θα βρεθεί ο κοινός τόπος μεταξύ των δύο μερών.

Όπως και στο «Ε» θα παίξει δυνατά η στοιχηματική εταιρεία Μάρη – Μπόμπολα, έτσι και στον νέο Alpha οι Τσέχοι θέλουν να διαφημίσουν τα προϊόντα τους και κυρίως τα δυνατά τους «χαρτιά» που είναι το «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ αλλά και να στηρίξουν τα συμφέροντά τους, να «αμυνθούν» ή να «επιτεθούν» όποτε αυτό χρειαστεί…

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια