Οι συζητήσεις Αλαφούζου – Κοντομηνά για «συγχώνευση» Σκάι – Alpha!

818

Όπως είχε αποκαλύψει πρώτη η «Α», μεταξύ Γιάννη Αλαφούζου και Δημήτρη Κοντομηνά έχει ξεκινήσει κύκλος διερευνητικών επαφών, και μάλιστα οι πληροφορίες έλεγαν πως η ελεγκτική εταιρεία Delloitte είχε αναλάβει για λογαριασμό του Σκάι τον έλεγχο των οικονομικών στοιχείων του Alpha!

Πράγματι, μεταξύ των δύο πλευρών οι συζητήσεις συνεχίζονται στη λογική ότι ο Αλαφούζος θέλει να μετεξελίξει τον Σκάι σε τηλεοπτικό σταθμό ευρύτερης θεματολογίας, εντάσσοντας σε αυτόν τόσο την πρωινή ζώνη του Alpha όσο και άλλες εκπομπές που δεν υπήρχαν στη θεματολογία του καναλιού του Φαλήρου.

Οι σκέψεις Κοντομηνά για περιφερειακές άδειες

Σε περίπτωση που ο Δ. Κοντομηνάς δεν καταφέρει τελικά να βρει λύση με τον Alpha τότε η συνύπαρξη με τον Σκάι ίσως και να αποτελεί μονόδρομο.

Πάντως, και σε αυτή την περίπτωση το αφεντικό του Alpha θα διεκδικήσει περιφερειακή ή περιφερειακές άδειες για να συνεχίσει να εκπέμπει σε μεγάλες πληθυσμιακά περιφέρειες της χώρας, ενώ θα ενταχθεί στα συνδρομητικά μπουκέτα.

Και θα περιμένει τον Κυριάκο να ανατρέψει τα υφιστάμενα δεδομένα στο τηλεοπτικό τοπίο, όπως άλλωστε έχει ήδη εξαγγείλει ο αρχηγός της Ν.Δ.

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια