Οι κρυφοί σύμβουλοι Κοτζιά στο Σκοπιανό!

Η εξήγηση της στάσης Σημίτη και Βενιζέλου! Ο ρόλος των κ. Παμπούκη, Ροζάκη και Τζανακόπουλου

378

Στην προσπάθεια που καταβάλλει ο υπουργός εξωτερικών, κ. Κοτζιάς, να διαμορφώσει ένα πλαίσιο πάνω στο οποίο θα κινηθεί προκειμένου η ελληνική κυβέρνηση να επιτύχει μια συμφωνία σχετικά με την ονομασία των Σκοπίων, συνομιλεί με μια κλειστή ομάδα κρυφών συμβούλων, τους οποίους συμβουλεύεται και τη γνώμη και τις παραστάσεις τους λαμβάνει σοβαρά υπ’ όψιν.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές οι σοβαροί συνομιλητές του Ν. Κοτζια, οι αφανείς σύμβουλοί του υπό μία έννοια, είναι οι κ. Παμπούκης, Ροζάκης και Τζανακόπουλος, ο αδερφός του πρωτοκλασάτου και πανίσχυρου υπουργού της κυβέρνησης. Όπως αντιλαμβάνεστε η παρουσία των κ. Παμπούκη και Ροζάκη σε ρόλο κρυφών συμβούλων του κ. Κοτζια στο Σκοπιανό έχει μεγάλη πολιτική σημασία, καθώς οι δύο έμπειροι διπλωμάτες υπήρξαν προβεβλημένα στελέχη των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και στενοί συνεργάτες του Κώστα Σημίτη και του Γιώργου Παπανδρέου.

Και σε μεγάλο βαθμό η παρουσία των κ. Παμπούκη και Ροζάκη έρχεται να εξηγήσει τη στάση που κρατούν απέναντι στο ζήτημα τόσο ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης όσο και ο Ευάγγ. Βενιζέλος, ενώ πιστοποιείται εκ τοις πράγμασι η ανοικτή γραμμή επικοινωνίας της κυβέρνησης με την παραδοσιακή κεντροαριστερά, γεγονός σημαντικό εν όψει των εξελίξεων στην ονομασία των Σκοπίων αλλά και στην διεύρυνση που φέρεται αποφασισμένος να προχωρήσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρα προς την κεντροαριστερά και την αποκαλούμενη σοσιαλδημοκρατία και μεσαίο χώρο!

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια